sâmbătă, 26 aprilie 2014

Viata ta este virtuala, nu reala.Nu stiu daca ar trebui sa ma bucur ca democratia ne-a oferit libertate. Nu am trait in comunism, nu stiu daca imi doream sau nu, insa democratia a facut oamenii sa uite sa traiasca. 
Ne traim viata online, mancam online, bem online, vorbim onine, ne iubim online, ne futem online. Viata noastra are o singura amintire: FACEBOOK. 
Acolo punem statusuri, comentam, ne certam, ne vaicarim, ne iubim, ne despartim de fostul, ne impacam cu altul, acolo aratam ce cacat mancam (si la propriu si la figurat), de acolo aflu cine s-a cacat si cat, acolo ne lingem ranile, aruncam cu statusuri cand suntem singuri sau cand avem ceva impotriva cuiva, ne postam 20 de poze pe zi cand suntem singuri si avem nevoie de atentie.
Nu te mai poti ''ascunde'' ca pe facebook apare imediat unde esti si cu cine, daca este cutremur, nu mai iese toata lumea afara in fata blocului, toata lumea este online si discuta despre asta. Daca nu esti online o ora, deja lumea cauta un preot sa iti citeasca ultima slujba. 
Daca te desparti de cineva, bagi repede pe facebook '' s-a rupt lantul de iubire'', ca poate-poate, rasare de undeva vreun nefutut/nefututa care vrea sa puna mana pe tine.
Daca te indragostesti, deja stie tot facebook-ul cat iubesti tu, ce cadouri iti da cand este ziua ta, faci eventual pozele publice poate vede fostul/fosta
Nu mai stim sa dam un telefon sa ne interesam de starea cuiva, daca e online  inseamna ca e sanatos, da-l dracu' ca il sun alta data.
Etc, etc, etc. 

Tine minte: nu esti profund, nu esti intelectual, nu esti critic, nu esti poet sau artist. Esti doar un nimeni cu conexiune la internet.

Niciun comentariu: