joi, 7 noiembrie 2013

O sa fie bine.Ai o relatie, treci prin momente care te fac sa crezi ca va leaga va dura o vesnicie, vine greul, iubirea scade, trece timpul, iubirea oscileaza, sansele se ofera de-o parte si de alta. Insa pana la urma pui punct, decizi ca asa este mai bine sufletului tau. Si iti spui in gand: pana la urma va fi bine, il uiti, te uita, il pierzi pe drum, te lasa-n urma.
La capatul drumului parcurs in doi, te intrebi, de ce sa iti mai urci durerea pana-n tample pentru cel care nu s-a sinchisit niciodata sa coboare pentru tine, de acolo de sus de pe soclulul orgolilor mute.
Te las sa te scalzi in apele gri in care-si scalda botezul toti nimic-facatorii, de pe fata pamantului. Vrei sa il lasi sa stea acolo, departe de tine cu tot cu jocurile lui din culise.
Odata ce ai inceput un drum singura, consideri ca este mai bine sa ii lasi amintirea neatinsa si preferi sa dormi pe partea stanga ca stii ca dormind pe partea dreapta, il visezi.
Trec cu pasul de ieri prin poimainele lui ''a fost odata'' si imi fac ziua de azi sansa vie pentru noi zambete si ochi plin din ce in ce mai multa lumina.
Te uit,
Te las,
Te sting,
Te lepad!

Nu mai face cinste sufletului meu!

O sa fie bine, zambesc!


Niciun comentariu: