vineri, 28 decembrie 2012

Rascolire.

           ''Buna! Ce faci? Nu incerc sa te agat, doar incerc sa port o conversatie.''    Cum poate o simpla fraza sa iti schimbe cursul vietii..Doar o simpla fraza poate da sens existentei tale atunci cand viata-ti poate parea lipsita de culoare. Cel mai greu este sa mentii acea stare de bine, sa o faci sa infloreasca cu fiecare ceas care se scurge din viata ta. Cu toate ca rasa umana este predispusa la a distruge, oameni...poate chiar iubiri.
    Acea stare de bine la un moment o sa se piarda in ceata timpului...si ramai cu ochii somnorosi, batand din pleoape, inegal , gandindu-te ca sta doar in puterea ta sa alungui durerea sau sa o poti schimba. Ramai cuprins de spaima , iar din fiecare noapte parca musca fara incetare...neputinta., iar ochii-ti deschind drumuri lungi prin tine topind mirarile incrememnite ale unor cuvinte nerostite...
   Ramai sa rasfoiesti amintirea in ganduri, prabusite pe dusumea.         Toate carciumile lumii imi vor da aboment , iar in fata unui pahar de vin te voi sculpta dureros in fruntea mea.

Un comentariu:

Elfride spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.