sâmbătă, 24 decembrie 2011

Craciun fericit!

    Din cer curgea neaua minunata si cumpana dintre ani se apropie cu pasi repezi, de la un an la altul, moment in care iti etalezi visele in cartea nescrisa a sperantelor. Din belsugul sarbatorii, sa culegi manunchiuri de zambete fericite  si constelatii de vise implinite. Cu clipe pline de caldura, Craciunul te asteapta...
   
     Iti urez sa ai sarbatorile minunate si pline de lumina bradului de Craciun !

10 comentarii:

AripiFranteDePrieteni spunea...

Inconjoara-te de familie si prieteni, bucura-te de glasurile colindatorilor si de dansul fulgilor de nea. Astfel, spiritul Craciunului te va insoti tot anul si dragostea pe care o daruiesti celorlalti ti se va intoarce inzecit. Sarbatori Fericite!

Nuante de gri spunea...

Multumesc la fel! Imi infrumusetezi sarbatoarea Craciunului!

Elfride spunea...

Un suflet mic are urari mari pentru tine. Iti doresc liniste si pace in aceste zile mari de sarbatoare! Iti doresc sa fii inconjurata de cei dragi si sa iti sclipeasca ochii de fericire iar sufletul sa-ti tresalte la sunetul colindatorilor. Imi doresc pentru tine sa ai in camera un bradut impodobit frumos, plin cu bunatate si bunastare. Sarbatori fericite si din partea mea, suflet frumos!
P.S.
Te imbratisez asa cum cerul imbratiseaza soarele!

Nuante de gri spunea...

Multumesc G. Sa ai un Craciun linistit si de neuitat! T.I.

tetris spunea...

Craciun fericit!

Julieta spunea...

toata magia Craciunului sa iti intre in casa si in suflet! iar 2012 sa fie anul in care visele se implinesc!
Cu drag, Julie

Anonim spunea...

Floare, sa nu uiti ca esti minunata. Sa ai un Carciun de basm.

Rosaline spunea...

=====MEGA-FELICITAREA DE AN NOU===== LA MULTI ANI 2012========

Salutare si bine te-am gasit! Ai un gand bun, o urare pe care vrei s-o adresezi blogosferei? Atunci completeaza aceasta felicitare si trimite-o mai departe la 10(zece) bloggeri pe care-i apreciezi!
-Preia prin copy&paste felicitarea din acest comentariu, adauga gandurile tale, urarea ta, numele si linkul tau, apoi inchide felicitarea si trimite-o mai departe, tot prin comentariu, catre 10 bloggeri pe care-i apreciezi!
Daca esti unul din bloggerii la care felicitarea se va afla sambata 31 decembrie 2011, intre orele 17.00 si 18.00 atunci te rugam, inapoiaza felicitarea echipei Mostwantedblog.org pentru a fi publicata si aratata la toata blogosfera! Daca nu stii cui s-o trimiti mai departe inapoiaza felicitarea catre mostwantedblog.org! Te rugam, lasa aceasta parte de text, nealterata, te rugam vino alaturi de noi sa uram tuturor un An Nou fericit si plin de realizari!

*Gandurile lor merg catre tine!

-La Multi Ani si un 2012 asa cum il visati! Liviu R. - balantza.com
-Iti urez sa ai parte doar de fericire si iubire, iar Noul An sa te poarte pe aripile'i dulci alaturi de sanatatea si bunavointa ce iti va da! Little Thoughts - little-thoughts08.blogspot.com
-Cand ultimele file cad din mii de calendare, se-aprind stelute-n crengi de brad ca semne de urare. Cand toti ureaza celor dragi cuvinte de marire, venim si noi sa va uram: La multi ani mult noroc si multa fericire! Rosaline - http://timpulslujestedarnuexista.blogspot.com/
-adauga aici urarea ta -

Ochi De Catifea spunea...

Anu-şi ia , bunul rămas ,
Prin clepsidra unui ceas
Eu cu drag las al meu gând
Veşmântându-l , în cuvânt !
Să ai zile , luminate ,
Nopţi cu clipe minunate ,
Împliniri , surâs şi pace
Să le poţi * face-desface *
Fie-ţi viaţa mai uşoară ,
Prin iubire , bunăoară ...
Şi-n priviri catifelate
Rânduieşte-le pe toate !

Mulţi ani fericiti !
Cu drag , aceeaşi Iolanda S.@

Ioana spunea...

un 2012 senin >:D< frumos blog, am sa-l vizitez fregvent