vineri, 22 aprilie 2011

Puritate-n suflet !

    
        Am tot auzit in ultimele zile sa fim mai buni de Paste. Stau si ma intreb: bunatatea asta n-ar trebui sa persiste si-n restul timpului? De ce doar de Paste trebuie sa iertam  si sa fim mai buni? In restul timpului trebuie sa traim ca sa uram?
      Cu prilejul acestei Sfinte sarbatori, va  doresc tuturor , ca bucuria Domnului sa va aduca-n suflet, pace, bucurii, iepurasul sa va surprinda cu implinirea dorintelor, Lumina Sfanta sa va aduca numai ganduri de neuitat, iar in viata voastra sa ploua cu picaturi de fericire, iubire si implinire alaturi de cei dragi!
 
            Paste Fericit, alaturi de suflete calde!

10 comentarii:

Flipi spunea...

Sufletul ştie întotdeauna răspunsul la întrebări.

Paşte luminos alături de cei dragi!

Laura spunea...

Din ce in ce mai multi ne punem intrebarea asta! Pana la urma o sa gasim raspunsul... in suflet... si Sarbatoarea o sa fie continua :). Suntem pe cale !
Sarbatori fericite si lumina!

sulfur spunea...

Paste Fericit, Nuante de gri. Pt mine nu inseamna mai nimic,dar daca pt tine are valoare,e ok :)

Apple spunea...

Subscriu întrebării tale ... Bunătatea nu e un strai de purtat numai la sărbători ... Şi n-o să vedem nicicând transformaări de la o zi la cealaltă , oricâtă pomadă de generozitate ar afişa câte unii ... Sărbători cu linişte netulburată , sănătate fără întrerupere , lumină permanentă şi iubire necondiţionată îţi doresc , Nuanţă de suflet !

Brandusa spunea...

De bem apa la sete, de deschidem ochii sa vedem lumina, de cerem fericirea si-o purtam cu fala in inima ...atunci bunatatea e un "defect" sau o sansa spre noi, spre pacea cu noi insine.
Din sarbatoare crampei de bucurii spre implinirea viselor, spre pasii tai in viata!

minoki spunea...

Hristos a inviat! Sarbatori cu pace si liniste!

Lumi RO spunea...

Lumina sa iti imbratiseze sufletul si sa-ti calauzeasca pasii in tacerea cuvintelor!

DanaPătraşcu spunea...

Cred că Dumnezeu nu mai este bucuros de mult, cred că a obosit să ne mai ierte până şi EL;
Ne aducem aminte că există doar atunci când avem nevoie de ajutor, sau de Sărbători... Dar când minţim, judecăm, furăm... uităm că există Cel de Sus. Ne dă cer senin, iar noi îl umplem de fum; ne dă pace, iar noi o pătăm în războaie... Cum să nu ne dea cutremure, când noi asta ne dorim? Moarte!
Acest Paşte să ne lumineze minţile tuturor!

Nuante de gri spunea...

Multumesc din suflet pentru cuvintele Sfinte si calde , adresate-mi . Va imbratisez cu drag, minunile mele !

BD spunea...

Lumea e rea si dusmanoasa,
Din ce in ce mai multa lume este tot mai rea vor cat mai multi bani/putere/sa iasa in evidenta. Dar o mica intrebare : oare cand plecam de pe acest pamant,lu-am ceva cu noi in mormant? raspuns doar noi si sufletul, care trebuie sa fie mereu bun, iertator, rabdator.
Doar fiind mai buni putem reusi